Valadation errors in links

A place to ask questions and get help. Be the first on your block to post ...

Valadation errors in links

Postby caggens » Thu Jan 18, 2007 4:30 pm

When I link to the following page, it causes my page (http://www.unl.edu/roughcilicia/publication.shtml) to fail valadation:

http://www.ajaonline.org/index.php?ptype=page&pid=4

Is there a way to make my page valadate and keep the link?

Thanks!
caggens
 
Posts: 65
Joined: Tue Jun 21, 2005 10:52 am
Location: RH 120

Postby saltybeagle » Thu Jan 18, 2007 8:52 pm

Hey Christy,

The validator is complaining about what it thinks is an HTML entity. The short of it is, anywhere you have an ampersand (&) within your code, you need to replace that with &

The long answer is that glyphs that are not in the standard character set are represented by html entities, which allow a non-standard character glyph to be represented in an HTML document. You can read more information and see the representation for other html entities here: http://www.w3schools.com/tags/ref_entities.asp

Good luck!
Brett Bieber
Image
saltybeagle
 
Posts: 376
Joined: Fri Jan 16, 2004 3:10 pm
Location: 321 Admin

Postby caggens » Fri Jan 19, 2007 10:39 am

Thanks!

I thought that replacing "&" with "&" would cause the browser to not find the page, but it still works and now it valadates too.
caggens
 
Posts: 65
Joined: Tue Jun 21, 2005 10:52 am
Location: RH 120


Return to Help & Assistance

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests

cron