sec_header doesn't work

A place to ask questions and get help. Be the first on your block to post ...

sec_header doesn't work

Postby afrederick1 » Fri Oct 03, 2008 12:19 pm

I can't get the sec_header class to work on our site. Here's a test page where I am trying three different methods that I have found on other UNL sites:
http://scimath.unl.edu/csmce/test.html

When I view pages such as http://www1.unl.edu/wdn/wiki/UNL_Templates and http://www.math.unl.edu/, the sec_header class shows up just fine. When I view my test page, they don't. I've even resaved other department's pages on our own site, and on our site the sec_header class does not display correctly.

I went back to the drawing board with my test page and followed the instructions at http://www.unl.edu/webtraining/DWT2007/guide02.shtml for creating a new page from the fixed template. That's how I created my test page. Obviously that didn't help.

I've even updated the template files for our site recently.

So what am I doing wrong?
afrederick1
 
Posts: 4
Joined: Fri Oct 03, 2008 12:03 pm

Postby smeranda » Thu Oct 09, 2008 10:36 am

Try changing your file to a .shtml. This will allow for server-side includes.

Let us know if that helps.
Seth Meranda
User Experience Architect
University Communications
(402) 472-8513
seth@unl.edu
smeranda
 
Posts: 111
Joined: Tue Apr 05, 2005 2:34 pm
Location: University Communications


Return to Help & Assistance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron