Transition to using new templates

A place to ask questions and get help. Be the first on your block to post ...

Transition to using new templates

Postby jlantz2 » Thu Jul 28, 2005 3:55 pm

I have updated all of the pages for Undergraduate Studies to the new templates and have uploaded all of them to now show on our website (www.unl.edu/ous). But there seems to be a problem, because when you go to the OUS site, the document that appears is a directory page listing files instead of the index.shtml page. I cannot figure out what the problem is. So, currently the OUS site is not working. Any suggestions?

Thanks.
Jennifer Lantz
jlantz2
 

Postby saltybeagle » Thu Jul 28, 2005 5:09 pm

It looks like your home html directory lost the symbolic link to where the files need to be stored.

When you enter your html directory it looks like you're inside ~/html/ but the directory you are really in is /cwis/data/ous/

so ~/html/ should be a symbolic link to /cwis/data/ous/

Anyways... that's the underlying issue.

If you can configure your ftp client to put the files in /cwis/data/ous/ that should work.
If that doesn't work then we'll have to get ahold of Tim Myers or Mary Lohse with systems to get everything corrected.

I will be in tomorrow morning - just give me a call 472-1598
Brett Bieber
Image
saltybeagle
 
Posts: 376
Joined: Fri Jan 16, 2004 3:10 pm
Location: 321 Admin

Postby saltybeagle » Fri Jul 29, 2005 10:04 am

Got ahold of Tim Myers and he was able to fix the missing symbolic link...

Thanks to Tim!
Brett Bieber
Image
saltybeagle
 
Posts: 376
Joined: Fri Jan 16, 2004 3:10 pm
Location: 321 Admin


Return to Help & Assistance

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron