3.1 implementation -- menus not working

Please post your questions, bug reports and experiences (good or bad) here. UNL.edu Platform v 3.1 is scheduled for delivery on March 13, 2012, and to be fully implemented on April 10, 2012.

UNL.edu 3.1 is not a visual redesign. Rather it is a rearchitecting of the codebase to HTML5 standards and responsive web design. It also adds richer support for accessibility, including ARIA landmarks.

The WDN development team is working on documentation, a previewer and other tools to aid in the transition process. If you'd like to help, please post under the "I'll Help" discussion or in the WDN chat.

3.1 implementation -- menus not working

Postby jbrehm2 » Thu Jun 14, 2012 4:00 pm

When I implement the new templates on our server, the navigation doesn't work correctly. I get the following js error on pageload:

Timestamp: 6/14/2012 3:55:51 PM
Error: syntax error
Source File: http://www.unl.edu/wdn/templates_3.1/sc ... ?dep=3.1.3
Line: 13
Source Code:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

Assuming this is what is breaking the navigation in my templates, I copied the latest wdn files and this template implementation is about as basic as it comes:
http://research.unl.edu/sandbox/3_1.shtml

Am I missing a step with the new templates? I'm out of ideas, any help would be appreciated.

Thanks,
Joel
jbrehm2
 
Posts: 3
Joined: Fri Jul 30, 2010 1:53 pm

Re: 3.1 implementation -- menus not working

Postby kabel2 » Mon Jun 25, 2012 9:15 am

If you got the WDN Template dependents ONLY from the wdn.zip, you do not have all the files needed to run a server (an issue that will be resolved later). For now, you need to ensure you get ALL the necessary template files by following the "mirroring" instructions found at http://www1.unl.edu/wdn/wiki/Mirroring_ ... late_Files

[EDIT]: If you are running a version from a source code repo (Git), please review the instructions on how to "build" the template project at https://github.com/unl/wdntemplates/blo ... -resources
kabel2
 
Posts: 47
Joined: Tue Jan 17, 2006 10:33 pm
Location: University Communications

Re: 3.1 implementation -- menus not working

Postby jbrehm2 » Mon Jul 09, 2012 3:54 pm

Looks like that did the trick. Thanks!
jbrehm2
 
Posts: 3
Joined: Fri Jul 30, 2010 1:53 pm


Return to Spring 2012 UNL.edu Platform 3.1 Revision

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest