Slideshow does not display in IE but does in FireFox

A place to ask questions and get help. Be the first on your block to post ...

Slideshow does not display in IE but does in FireFox

Postby tdevries1 » Fri Feb 26, 2010 10:55 am

The slide show (rotate.js) works correctly in FireFox but none of the images appear in Internet Explorer @ http://scal.unl.edu. What could be causing this?
tdevries1
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2010 10:48 am

Postby MarkHiatt » Sat Feb 27, 2010 2:21 am

Microsoft provides a severely comprehensive suite of Options or Preferences in Internet Explorer. I would look in there, first, to be sure that I didn't have one or another of "images" or "animations" or "JavaScript" features turned off, and check the page in as many different IE's as I could find, to try to isolate differences from one version to the next.
=MH=
MarkHiatt
 
Posts: 36
Joined: Mon Jul 26, 2004 3:09 pm
Location: '501' Building - Room 123.1

This will probably fix it

Postby CanadianSuperSpy » Sat Feb 27, 2010 8:13 pm

Your pictures are still encoded for printing (CMYK 300ppi)
Reformat them for the net (RGB 72ppi)
Last edited by CanadianSuperSpy on Mon Mar 01, 2010 8:54 pm, edited 1 time in total.
CanadianSuperSpy
 
Posts: 17
Joined: Wed Jul 23, 2008 1:22 pm
Location: CBA Room 13

Re: This will probably fix it

Postby tdevries1 » Mon Mar 01, 2010 11:31 am

Reformatting the images to RGB worked!
Thanks for your help!


CanadianSuperSpy wrote:Your pictures are still encoded for printing (CMYK 300ppi)
Reformat them for the net (RGB 72ppi)

Image
tdevries1
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2010 10:48 am


Return to Help & Assistance

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

cron